Een cursus volgen

Naaktmodel schilderen

unibetBij deze cursus gaat u een naaktmodel schilderen en niet naakt een model schilderen! Een leuke keuze voor een vrijgezellenfeest. Gegarandeerd plezier en veel stof om over na te praten. Tijdens de cursus naaktmodel schilderen krijg u een mannelijk of vrouwelijk model naar keuze. Wie kan dit model zo goed mogelijk naschilderen?

Ook bij deze cursus kunt u eerst een masterclass schilderen verwachten. De docent schilderen legt nadruk op perspectief en het startpunt van het schilderij. Want hoewel het model zo stil mogelijk zit, zal het altijd een enkele beweging maken. Hoe ga je hier mee om?

Daarnaast zal de docent tijdens de workshop rondlopen en diverse tips verstrekken. Mocht je echt vastlopen, weet hij je altijd verder te helpen. Het doel van deze cursus is niet om met een prachtig schilderij naar huis te gaan. Wel vinden wij het belangrijk dat de groep veel lol heeft. Ook ons model weet hoe hij dit voor elkaar moet krijgen.

Het nemen van foto’s is tijdens deze activiteit niet toegestaan. Er wordt u vriendelijk verzocht u telefoon achter te laten in de lockers bij de ingang. Dit in verband met de privacywet die eind mei van kracht gaat en de veiligheid van onze modellen.

Sterren kijken

unibetHoud jij ook zo van sterrenkijken, maar weet je niet wat je ziet en waar je op moet letten? Kies dan voor het uitje sterren kijken! Samen met de groep vertrek je naar een fantastisch sterrenkijkpunt in de Veluwe. Je zal hier verblijven in een houten sterrenkijkhuisje waar je ook de prachtige zonsopgang kan zien.

Net zoals bij onze andere uitjes, het Leovegas casino en de Unibet activiteit, kun je ook bij dit uitje een master class verwachten. Je krijgt les van ware sterrenkijker (Jan Stuifzand). Hij vertelt je over alle facetten van deze wondere wereld. Hij vertelt over de verschillende hemellichamen en de diverse sterrenbeelden. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je eigen sterrenbeeld te vinden.

Deze activiteit is niet op elk moment beschikbaar. Afhankelijk van de stand van de maan kan dit uitje worden geboekt. Met veel maanlicht zijn er namelijk weinig sterren te zien. Kijk daarom in onze agenda voor geschikte data. Sterrenkijk is mogelijk vanaf 6 personen en met een maximum van 15. Het slapen vindt plaats in de kleine houten sterrenhuisjes. Hier kunnen tot een maximum van vier personen slapen. Het zijn enkel eenpersoonsbedden. Wij raden aan om van tevoren een slaapindeling te maken.

Daarnaast kan het erg koud worden ’s nachts. Neem daarom warme kleding mee! Tegen een schappelijke prijs kunnen er thermo slaapzakken worden gehuurd.