Boogaerdt-Header

ABP Hout Professional

Dit ERP systeem is gericht op verschillende grootte van ondernemingen en de verschillende disciplines binnen de houtbranche. Of het nu handel/groothandel betreft of een project gestuurde organisatie, met of zonder een eigen productieomgeving (zagen rondhout, bewerkingen, etc), alle functionaliteiten voor de ondersteuning van deze bedrijfsprocessen zijn binnen dit hout ERP pakket aanwezig.

Zoals alle ERP pakketten binnen ABP Dynamics werkt ook dit pakket op basis van Microsoft Dynamics NAV en maakt dus zoveel mogelijk gebruik van de omvangrijke en flexibele standaardfuncties voor financiën, inkoop, verkoop, magazijnbeheer, logistiek, productie, distributie, marketing (CRM).

ABP Hout Professional wordt ontwikkeld in samenwerking met onze Duitse partner acadon A.G. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de houtbranche en zijn in Duitsland marktleider op het gebied van software voor de houtbranche.

De ABP Hout Professional oplossing biedt standaard onder meer:

  • Alle voorkomende branche specifieke kenmerken (o.a. maatvoeringen, bundels & pakketten, omrekeningen tussen diverse eenheden voor inkoop-voorraad-verkoop).
  • Offertes en facturen versturen per e-mail in diverse formaten (o.a. PDF).
  • Dashboard waarbinnen men op functieniveau alle mogelijk gewenste signaleringen kan plaatsen inzake opvolgingen. Denk aan meldingen aan de hand van een offerte- of leveringsdatum, meldingen op openstaande debiteuren, vervallen facturen of nog te versturen of te ontvangen documenten.
  • Standard EDI mogelijkheden om orders en leveringen digitaal af te handelen (tussen eigen bedrijven onderling of met specifieke leveranciers).
Klanten die met dit systeem werken zijn o.a.:

Software voor hout(groot)handel, import en bewerking

ABP Hout Professional is een breed inzetbaar product, klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden van dit softwarepakket.

 

ABP Hout Professional is een door Microsoft gecertificeerde Dynamics NAV applicatie.

Certified-for-Dynamics-NAV

ABC E BUSINESS Nijverheidsweg 21 5071 NL Udenhout 013 - 8700 120 Algemene voorwaarden